les parapluies de cherbourg

i lördags hade mimmi födelsedagsfest. det var en äkta hemmafest som varade hela kvällen och halva natten. coctailtemat var det inte många som följde, men jag, cissi och mimmi hade i vilket fall som helst fina festblåsor på oss. kvällen slutade med att jag spydde ner mina skor utanför cissis port, inte särskilt lyckat.

igår vaknade jag upp med århundradets baksmälla och jag stannade i sängen ända tills på kvällen när jimmy kom hem. under dagen såg jag flera filmer, bland annat paraplyerna i cherbourg. det kan vara en av de vackraste kärleksfilmerna genom tiderna. jag älskar den.





the party's crashing us

grannen under mig har fest och spelar förfärlig techno och rap på högsta volym. mitt golv skakar och snart tar jag livet av mig själv, alternativt tar livet av min granne om odjudet inte upphör. jag hade sett fram emot en lugn, skön kväll ensam framför tvn med lite vindruvor och mörkchoklad medan jimmy är på inflyttningsfest hos sedir, men tji fick jag.

om musiken skulle få för sig att dämpa sig inom den närmsta timmen så ska jag nog ta och se paraplyerna i cherbourg innan jag går och lägger mig. imorgon ska jag jobba hela dagen och sen på kvällen ska jag på födelsedagsfest med coctailtema. jag ska ha på mig en jättefin svart axelbandslös klänning med stor tyllkjol och rött pärlhalsband och röd rosett i håret. det känns lite flott att klä upp sig ordentligt ibland.

this september I'll be 26 years old and el's the only one besides my dad who's ever said I love you creedence

jag spelar in en blandskiva. något säger mig att den kommer att bli helt fantastisk!


flora & florence

det här är flora och florence, mina och jimmys framtida barn.


I don't suppose I'll get a second chance

åh vad jag hatar ebay emellanåt.
jag hade spanat in världens finaste ankel boots som jag tyvärr inte kunde lägga bud på för att säljaren inte accepterade internationella köpare. men då jag var helt betuttad i de där skorna så slängde jag iväg ett mail till säljaren och förklarade min kärlek till skorna och bad honom att göra ett undantag. fine sa han och spärrade upp auktionen bara för mig! jag lyckades lägga ett bud på 20$, men så upptäckte jag imorse att jag var överbudad. det var då bara 10minuter kvar tills auktionen slutade och jag tänkte då öka mitt bud till 50$ (så mycket ville jag ha de jäkla skorna!!), men plötsligt kunde jag inte längre lägga bud på auktionen för att jag var en internationell köpare och därmed spärrad. wtf, ebay? tack så jävla mycket!


freak parade




thomas woodruff gör helt fantastiska verk.

kabluey

jag och jimmy har laddat ner jättemånga filmer på sistonde. jag har inte varit på filmhumör på flera veckor, men ikväll gjorde vi slag i saken och såg kabluey. det var en jättegullig film, precis i min smak.


edward scissorhands



åh, jag älskar edward scissorhands.
jag har ingen aning om vart bilden kommer ifrån, men jag hittade den på datorn och blev kär.

sushi go round



okej, jag är fast!

friv.com

jimmy visade mig världens bästa spelsida igår: friv.com
jag har bara spelat två spel än så länge, papa's pizzeria, där man driver en pizzeria, och amateur surgeon där man är ett pizzabud som extraknäcker som amatörkirurg. båda är väldigt underhållande och man sitter som klistrad vid datorn i flera timmar!



diary of the dead

i fredags var jag och jimmy hemma hos niklas och malin och kollade på diary of the dead. sen fördrev vi tiden genom att spela något fightingspel som faktisikt var väldigt kul. tiden gick fort och jag och jimmy vandrade hem vid fem-tiden på morgonen. jag är livrädd att gå ute i södertälje i mitten av nätterna efter alla våldtäkter och misshandel som inträffat nära mitt hem de senaste veckorna, men min nya bästa vän pepparsprayen får mig att känna mig lite tryggare.

igår var jag helt galet trött hela dagen men orkade ändå släpa mig ner på stan för att köpa födelsedagspresent till min brorsdotter som har kalas idag. jag gillar kalas men något säger mig att det kommer att bli en aning dämpad stämning. min brors fru fick veta i veckan att hon har leukemi och hon ligger nu inlagd på karolinska och har börjat med cellgifter.

dress up in you

idag fick jag det finaste paketet på posten. det innehöll två helt bedårande klänningar som var inslagna i såntdär gammaldags frasigt papper. paketet kom från en jättesöt flicka på andra sidan atlanten. paketet innehöll även ett litet fint kort, ett kuvert med små gulliga knappar i och ett hårband i spets. det var det finaste paketet jag någonsin har fått och jag är lite ledsen att jag inte har någon kamera att dokumentera det finfina paketet med.

igår var jag hemma hos mamma och pappa. mamma visade mig gamla saker som varit mormors och som hon sparat. när hon sa att jag kunde få lite gamla underkläder blev jag helt utom mig av lycka. ett jättesött aprikosfärgat linne i silke med små blommor på, ett puderrosa linne med spets och ett par matchande mamelucker fick jag. de är helt perfekta för mig i storlek och är förmodligen från när mormor var ung, på slutet av 30-talet kanske.

dance with me

igår var jag och fredrik och såg adam green på debaser medis. det var fa-fa-fa-fantastiskt!
en väldigt uppfriskande spelning som innehöll stagedivning och sönderslagna mikrofonstativ såväl som publik som stormade scenen.
han spelade de flesta låtar som jag ville höra, men gladast blev jag nog av att få höra kokomo för den hade jag inte alls förväntat mig att han skulle spela eftersom det är en cover på beach boys. visserligen spelade han inte hela låten, men vad gör det. jag är väldans nöjd med spelningen i vilket fall som helst!



RSS 2.0