dress up in you

idag fick jag det finaste paketet på posten. det innehöll två helt bedårande klänningar som var inslagna i såntdär gammaldags frasigt papper. paketet kom från en jättesöt flicka på andra sidan atlanten. paketet innehöll även ett litet fint kort, ett kuvert med små gulliga knappar i och ett hårband i spets. det var det finaste paketet jag någonsin har fått och jag är lite ledsen att jag inte har någon kamera att dokumentera det finfina paketet med.

igår var jag hemma hos mamma och pappa. mamma visade mig gamla saker som varit mormors och som hon sparat. när hon sa att jag kunde få lite gamla underkläder blev jag helt utom mig av lycka. ett jättesött aprikosfärgat linne i silke med små blommor på, ett puderrosa linne med spets och ett par matchande mamelucker fick jag. de är helt perfekta för mig i storlek och är förmodligen från när mormor var ung, på slutet av 30-talet kanske.

Kommentarer
Postat av: Emma

passade klänningarna? btw bitterfittan är jättebra, men man blir bitter och hatar män och ojämlikheten.

2008-09-09 @ 00:11:26
URL: http://strangegirls.blogg.se/
Postat av: Emma

jag tyckte den prickiga var finast, så bra att i alla fall den passade! den känns väldigt kalas, som när man var liten och hade speciella kalasklänningar som var extra fina.

2008-09-09 @ 19:29:43
URL: http://strangegirls.blogg.se/
Postat av: kajsa

Men åh. jag blir avundsjuk så att det gör ont i magen. Visst har jag fått fina paket på posten men det känns så länge sedan nu.. det vore så trevligt att hitta prasslande papper, blommor och blad, söta ting och vackra tyger i ett paket! Åhh.

Attans att du inte har en kamera du!

2008-09-10 @ 00:42:52
URL: http://aenigma.blogg.se/
Postat av: Tess

Vinn ett handgjort halsband!

Halsbandet kommer från Finasmycken.nu

Det är givetvis helt gratis att delta!



Mer information i detta inlägg:

http://egowar.blogg.se/2008/september/vinn-ett-halsband.html#comment





LYCKA TILL!

2008-09-11 @ 22:10:44
URL: http://egowar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0