munchausen by proxy

ikväll såg jag och jimmy yes man. finaste zooey deschanel är med i den. vem skulle inte vilja gå på harry potter-party med henne?



dinner party

gårdagens kalas blev inget bra alls för min del. jag och jimmy stannade i en timme max, för jag började må jättedåligt och kände mig febrig och jättesjuk. men sen efter att ha legat och vilat i soffan hela kvällen och sen tagit lång sovmorgon idag så mår jag mycket bättre. nu ska jag snart åka till kallhäll och möta upp linda och zara för en tjejmiddag.


bild

24 hour partypeople

klockan är tre och jag är fixad och tillpiffad och snart ska vi ge oss iväg på kalas. vuxenkalas alltså, med alkohol och sånt. det känns rätt konstigt att gå på kalas så här tidigt, men det kommer säkert bli hur bra som helst. grattis till max!


sixteen candles

jag är svag för high school-filmer. gärna lite äldre high school-filmer, från sisådär 80-talet och så. särskilt förtjust är jag i bratpack filmerna. och till min stora fasa upptäckte jag för några dagar sedan att två av mina favoriter är borta. den som kan kännas vid att den har lånat sixteen candles och st. elmos fire av mig får gärna höra av sig!



five birds



den här mannen gör helt fantastiska illustrationer.

me and my fella and a big umbrella

mitt hjärta slog ett extra slag när jag såg det här paraplyet på topshops hemsida. jag vill ha det!

itsy bitsy teeny weeny yellow polka dot bikini

i natt drömde jag om den perfekta bikinin. den var prickig och överdelen var i bandeau-modell och underdelen hade hög midja. jag vill ha en sådan bikini så hemskt mycket. annars skulle jag kunna tänka mig denna från asos. den är riktigt tjusig.

sushi

ikväll har jag och jimmy ätit på restaurang för att fira att vi fick lön idag. vi åt till och med förrätt, det kändes lyxigt. jag åt friterad tofu och vegetarisk sushi och jimmys åt grillade grönsaker och friterade jätteräkor med ris. nu är vi mätta och glada och min sushiabstinens stillad för åtminstonde någon dag framåt. jag skulle kunna äta sushi varje dag.


bild

all the umbrellas in london couldn't stop this rain

idag på min lediga dag har jag lyckats med att inte göra något vettigt på hela dagen. nej förresten, nu ljög jag. jag lagade faktiskt lunch, vilket jag nästan aldrig gör annars. jag är så dålig på att äta ordentligt. större delen av dagen har suttit och drömt. drömt mig bort från sverige och jag har faktiskt börjat överväga att flytta iväg någonstans ett par månader och ta en paus från mitt liv. kanske till england, det vore flott.


la vita è bella

ikväll har jag och jimmys borrat och skruvat och efter mycket om och men lyckats få upp två stringhyllor på väggen. nu äter vi popcorn och kollar på livet är underbart. den utspelar sig i italien under andra världskriget. en väldigt väldigt fin film är det, samtidigt som den är jättehemsk.

hjärtan





svenska kärleksbrev

idag har jag varit inne i stan med christoffer. vi lunchade på sandys och tog oss en runda i affärer. jag fick med mig en full kasse med saker hem.


just like a movie star

de gamla filmstjärnorna var så hemskt tjusiga.




1. greta garbo, 2. miriam hopkins, 3. judy garland, 4. ingrid bergman, 5. marlene dietrich, 6. mae west

apple of my eye

bara för att jag har så vansinningt dåligt med pengar just nu så hittar jag hur mycket som helst som jag vill ha. se bara på det här helt underbara diskstället och för att inte tala om kakeldekoren. tur att jag fyller år om inte allt för lång tid! båda dessa kommer från designtorget


taste of blood

nu har jag äntligen sett twilight. det var väldigt fin och bra. vampyrfilmer är bland det bästa jag vet.


fredag

så här såg min fredagkväll ut: chocolat, frukt, naturgodis och te hemma hos anna.

prickar

för några dagar sedan köpte jag den här helt underbara klänningen. och faktum är att den är ännu finare i verkligheten. kjolen är jättefint puffig och man känner sig som en prinsessa i den!


I Was A Mod Before You Was A Mod

jag vet att det är flera som redan har bloggat om den här sidan, men den väcker verkligen ha-begäret till liv. det vattnas i munnen på mig och jag önskar att jag kunde beställa allt.


miss dior chérie

jag vet att den är gammal, men jag kan inte sluta älska den här reklamfilmen som är gjord av självaste sofia coppola. titta och njut.


utmaning

Jag har blivit utmanad av emma

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
"jag kunde inte ens titta dem i ögonen. om någon gav mig en komplimang...." (jenna jamesson - att älska som en porrstjärna)
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? en vägg
3. Vad såg du senast på TV? simpsons
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är? halv tre
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? jimmy som spelar tvspel.
6. När du senast var ute, vad gjorde du då? förut idag. åkte hem från nicklas och malin.
7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen? tradera
9. Drömde du något inatt? inget som jag kommer ihåg.
10. När skrattade du senast? hm, kommer inte ihåg.
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? en stringhylla, roy lichtenstein-bild, två filmaffischer (velvet goldmine och amelie från montmartre), en tavla på marilyn monroe, en väggmålning i guld som föreställer mig.
12. Har du sett något konstigt på sista tiden? inget jag kan komma på.
13. Vad tycker du om den här utmaningen? okej.
14. Vilken var den senaste filmen du såg? i taket lyser stjärnorna
15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då? köpa en lägenhet, köpa sommarhus i något varmt land, betala av csn-lån, resa,  köpa fina kläder.
16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om: jag är väldigt mörkrädd och sover med tänd lampa.
17. Tycker du om att dansa? ibland
18. George Bush? imbecill.
19-20.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka? jag gillar korta namn, helst bara tre eller fyra bokstäver.
21.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? absolut.
22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? välkommen
23. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor? elina, mimmi, kajsa, madeleine

ground zero

idag var jag och anna vid ground zero som vi kallar det. det gjorde lite ont i hjärtat att se sin nya arbetsplats på det här sättet. jag kan inte ens föreställa mig hur jesper känner sig just nu. hela hans liv slogs i spillror på bara någon timme.

spirited away

ettan visade spirited away nyss. jättekonstigt att de sänder den vid den här tiden på dagen då det knappt är några som är hemma, men tur för mig som känner mig lite nere. det var så länge sen jag såg den och jag hade nästan glömt bort hur bra den är.

ten o'clock postman

idag känner jag mig allmänt nedstämd och ingenting känns riktigt roligt. att min granne dessutom terroriserar mig med dålig r'n'b och techno på högsta volym gör inte saken bättre. dagar som den här behöver man lyssna på pigga-upp musik:






sell out

jag och jimmy håller på och flyttar ihop och jag rensar och rensar bland mina saker för att ge honom plats i min överfulla lägenhet. jag kommer att ha en massa auktioner upplagda på tradera den närmsta tiden. kika in här och hjälp mig att bli av med lite saker. just nu har jag mest bara cd-skivor, vinyler, halsband, örhängen, rosetter och andra accessoarer, men det kommer kläder och skor inom kort!



we were much too young

idag var jag på bio med mamma. vi såg i taket lyser stjärnorna. det är en helt underbart fin film, samtidigt som den är väldigt väldigt sorglig. det var knappt ett öga torrt i salongen efter filmen. jag har väldigt svårt för att gråta offentligt så istället för att släppa fram tårarna så satt jag där med en stor värkande gråtklump i halsen.

tjejen som spelar jenna är så hemskt söt, jag skulle vilja ha henne som lillasyster.

RSS 2.0