the fox in the snow

om åtta timmar sitter jag på ett tåg norrut. jag längar inte särskilt mycket, har hört rykten om att det ska vara 16 minus där uppe. upptäckte nyss när jag packade väskan att jag inte äger några varma kläder överhuvudtaget. jag vet inte hur jag ska överleva den här resan. jag packar ner mitt enda par raggsockor och hoppas på det bästa.


flickr

a scale, a mirror and those indifferent clocks

jag fick ett paket med fint innehåll på posten, hemleverans minsann, riktig lyx!she bangs the drums

förlåt bloggen, men jag har varit hemskt upptagen under julen och har inte alls haft tid att skriva något på väldigt väldigt länge. jag har jobbat, jobbat, jobbat, hängt med min familj och spelat guitar hero world tour med jimmy i tusen timmar minst. jag spelar trummor och jimmy gitarr, det är hur roligt som helst.


flickr

This town is killing me

det bor något retard i mitt hus som tror att det är helt okej att borra klockan elva på kvällen, det är det inte. det är inte heller okej att snickra klockan ett på natten eller att kasta sina saker ner för trappan, så att det dunsar och låter som att hela huset håller på att rasa, istället för att bära dem som vanliga människor. det kanske bara är jag som är överkänslig, men sånt här stör mig som bara den och trots att det här är en bostadsrätt så ska inte folk tro att de kan göra vad som helst utan att tänka på sina grannar. min vicevärd kommer att få sig ett samtal om det här om inte människan ifråga slutar upp med sina idiotier. jag känner mig redan som en bitter surtant, men det är väl inte så jäkla konstigt när man växer upp i en värld omgiven av idioter.


flickr

caitlin shearer

jag älskar caitlin shearers konst. jag skulle inte ha något emot att äga alla dessa skönheter nedan. synd bara att de säljs i så litet format, jag skulle vilja ha en stor tavla av henne på min vägg här hemma.
24 hour party people

för några månader sedan fyllde mimmi år och då ställde hon till med en fantastisk coctailfest. jag hade en jättefin tyllklänning på mig som fick mig att känna mig för en prinsessa. jag älskar att klä upp mig, men tyvärr finns det alldeles för få tillfällen att göra det på och därför ser jag fram emot nyår. då ska jag klä upp mig till tänderna, dricka mousserande vin och dansa hela natten.
my girl

den 17 januari åker jag till min tjej. den bästa och finaste tjejen någonsin!

She made herself a pair of orthopaedic shoes. She thought it was the answer to the fashion blues

jag har efter flera månaders sökande hittat mina drömmars skor och de kostar bara 185kr. happy happy!

My life with the living dead

idag ser jag ut ungefär som en levande död. min hy är blek och glåmig och jag har de största ringarna under ögonen och ser allmänt rätt död ut. det kan bero på att jag legat vaken halva natten och oroat mig för mina katter som inte mår så bra. jag vaknande vid fem i morse och kunde inte somna om. istället ställde jag mig och diskade vid halv sju tiden och väntade på att klockan skulle bli åtta så att jag kunde ringa min veterinär. hur som helst så fick jag en akuttid vid nio och mamma och pappa skjutsade dit mig. konstigt nog piggnade katterna till precis efter att jag pratat med veterinären, men jag kände att det var bäst att åka in med dem ändå. veterinärer hittade inget fel, men misstänker att det är något virus eftersom båda katterna har samma symptom: matvägran, slöhet och att de drar sig undan från mig hela tiden. jag är jätteorolig, men det känns inte som att någon lyssnar och tar mig på allvar, det är så frustrerande. det lilla veterinärbesöket gick på den nätta summan av 1700kr. som att inte det vore nog så har både min diskmaskin och min spis gått sönder. livet hatar mig.


And The Birds Aren't Singing

de här väggdekalerna skulle passa perfekt i mitt sovrum. tomten, snälla?
finns att köpa här


what I wear today

i brist på annat vettigt:


skjorta: topshop
kjol och strumpbyxor: h&m
skärp: second hand
skor: ebay

home was a photograph you taped to your wall, it's gonna be a cold white Christmas in St Paul

i lördags hade jag lite julmys med jimmy, nicklas, malin och sofia. vi bakade lussekatter, pepparkakor och drack glögg, julcider och julöl. och så spelade vi ticket to ride, som kan vara ett av de roligaste spelen jag vet.


foto: nicklas thegerström

Christmas time around the world is only good If you're a little girl

min önskelista:Why don't you call in sick tomorrow, Let's sleep the day away. I've got pyjamas you can borrow, Let's take a holiday

idag är jag sjuk och hemma från jobbet. jag har sovit i stort sett hela dagen och nu längtar jag mest till jimmy kommer hem.


flickr

stjärnfall och vinterkyssar

den här julkalendern kommer jag att följa varje dag fram till julafton. förra årets var helt fantastisk så jag har höga förväntningar och jag är rätt säker på att jag inte kommer att bli besviken.


the fester is the party

i går var det the fester på stampen, det kändes lite nostalgiskt, väldigt 2005 eller något åt det hållet. alla var där och jag träffade en massa människor som jag inte sett till på flera månader. det var en fin kväll som slutade med allt för många cider och en sjuhelsikes bakfylla idag. men det var det värt.


poupéegirl

sandra tipsade om communityt poupéegirl för några dagar sedan och jag måste säga att jag älskar det! engelskan är visserligen dålig och mycket saker är inte översatta överhuvudtaget. därför är det svårt att förstå hur allt fungerar, men det verkar vara ett väldigt fint ställe där man är en liten söt docka som man kan införskaffa alla möjliga kläder och söta accessoarer till.

så här här ser jag ut:

RSS 2.0