I want to take you home. I want to give you children. You might be my girlfriend, yeah


in the aeroplane over the sea

jag sitter och kollar på ryanairs hemsida och drömmer mig bort till olika resmål. skulle verkligen vilja fly landet just nu, det är så grått och tråkigt ute. prag, paris, glasgow och london lockar och ryanair har helt galet billiga flyg i november. 300kr tur och retur för två personer till london. det är galet om något!


kids on tv

jag var med på tv ikväll, i två sekunder ungefär. äntligen hemma gjorde om johan och malins lägenhet i skrapan och jag, jimmy, cissi och mimmi fick agera vänner som kom och tittade på lägenheten och skålade med rödvin. tja. jag måste ju säga att vi såg hyfsat okej ut med tanke på att vi var lite onyktra hela högen efter att ha suttit och druckit vin i vitan innan, helt ovetande om att vi en stund senare skulle bli filmade för tv. efter att tv-teamet lämnade platsen utvecklades det hela till en förfest och det droppade in en hel drös med folk och sen gick vi till debaser.


flickr

tiger lily and tiny teeth
flickr

låt den rätte komma in

idag har varit en mycket trevlig dag. jag är precis hemkommen från stan där jag har varit på bio med jimmy, nicklas och malin. vi såg låt den rätte komma in. den var helt fa-fantastisk, till och med bättre än vad jag hade väntat mig. pojken som spelar oskar är så sjukt söt och charmig att jag dog lite. nu måste jag bara läsa om boken igen. det var över ett år sedan jag läste den och jag hade glömt bort en hel del upptäckte jag. innan bion åt vi sushi och drack öl, nåja de andra drack öl och jag bacardi breezer, på ett sunkigt ölhak. hur som helst så måste jag säga att skandia är en supermysig biograf med en fantastisk arkitektur. det ser ut precis som att man sitter in en teatersalong och det finns till och med balkonger med platser. helt klart värt ett besök!

all dressed up in dreams

idag har jag och emma gått i affärer och ätit thaimat. jag köpte en jättefin svart plisserad kjol med vita blommor för halva priset på humana och en ljusrosa kofta även den för halva priset på humana. har även köpt en marinblå sjömans jacka på H&M och ett par smaragdgrön strumpbyxor. sen köpte jag och emma likadana jättefina svarta klänningar på ett annat H&M. Det var halva priset på dem och dessutom 10% rabatt på det priset, känns som ett fynd!
Ikväll ska vi till möllan och dricka öl.


girl with the strawberry hair

jag har klippt mig!


Picture yourself on a train in a station, With plasticine porters with looking glass ties. Suddenly someone is there at the turnstile, The girl with kaleidoscope eyes

nu är jag är hos emma i malmö. vi har inte setts på tusen år och det känns helt fantastiskt att vara hos världens bästa tjej! igår drack vi vin, kollade på help och hängde med nico och jonas. sen åkte vi, alla utom emma, till inkonst och dansade som galningar halva natten.
But for all we are receiving there's an evens key to turn. You are the generation that bought more shoes and you get what you deserve


det här kan mycket väl vara en av de bästa låtarna någonsin. jag blir jätteglad när jag hör den.

bomber och granater

det finns en sida som heter bomber och granater. där finns de mest bedårande illustrationerna och förtjusande små historierna man kan tänka sig. kramsnö och försvunna fräknar är sådär vackra att man blir alldeles varm och pirrig i magen.


I dry my eyes for six days, then I'll return to my friends, then I go back to see my family. You said Sophie was your trophy, and I just couldn't laugh. You know I can't get along with myself.jag älskar cats on fire.

free at last

detta är min första lediga dag på över en vecka. jag är helt slut och orkar inte ta tag i något alls i dag. sov till elva och efter det har jag suttit vid datorn och läst bloggar, klappat katter och lyssnat på antony & the johnsons.
ikväll ska jag bjuda fredrik på middag och imorgon kväll ska jag till hårgänget och bli klippt av tiina. mitt hår är total katastrof förtillfället och jag har haft tofs konstant i över en månad. jag gillar inte ens tofs...

an earlier autumn

jag kan väl inte direkt påstå att jag glädje mig åt höstens ankomst. de senaste dagarna har det var rysligt kallt ute och igår var det mer eller mindre storm ute och spöregn hela dagen, men jag och jimmy trotsade vädret och begav oss in till söder och gick på bio och åt på taco bar. bio är en trevlig sysselsättning på ruggiga höstdagar. idag är vädret hyfsat fint och solen skiner, men trots det drömmer jag mig tillbaka till fina försommardagar och hoppas på att våren kommer tidigt nästa år.
någon gång i början av sommaren var jag på gröna lund med jimmy, nicklas och malin. det var en fantastisk dag.
foto: Nicklas Thegeström

operation kitty


den här tjejen gör helt fantastiska bilder.

RSS 2.0