imagined memory locket

jag blev lite småförälskad i dessa halsband som är inspirerade av gamla sorgemedaljonger. de är designade av erica weiner och finns att köpa här.


the harsh truth of the camera eye

idag hämtade jag ut min nya kamera. jag har inte testat den än för batteriet måste laddas några timmar. imorgon ska jag provköra den och det är så spännande.

flickr

tradera

jag har rensat lite hemma och säljer nu en hel hög med skivor på tradera, både cd och vinyler, t.ex dessa två. skynda och fynda!

pyromaner

det känns fint att jag bor i en stad där det härjar pyromaner. jag förlorade min arbetsplats inatt.

all that I want is a photograph of photo jenny, pt2

nu har köpt min kamera, det blev en nikon d60. jag tycker att den verkar prisvärd och då den är billigare än canon eos 450d, så har jag råd att köpa till ett bättre objektiv. jag hoppas verkligen att vi kommer att trivas med varandra.

allrakäraste syster


astrid lindgren har skrivit en av de allra vackraste böckerna jag vet. och filmatiseringen av den är så fin att den ger mig gåshud.

Ylva-li och jag stod på bron, som leder över den lilla bäcken, och hörde blommorna sjunga och träden spela och bäcken nynna en melodi. Då tog Ylva-li mig så hårt i armen och sa: "Allrakäraste Syster, ett måste du veta!" Det gjorde så ont i hjärtat på mig just då. "Nej", sa jag. "Jag vill inget veta." "Jo, ett måste du veta", fortsatte Ylva-li. Då slutade blommorna att sjunga och träden att spela, och jag kunde inte mer höra bäckens melodi. "Allrakäraste syster", sa Ylva-li. "När Salikons rosor vissnar, då är jag död."

lula

jag måste försöka få tag på senaste nummret av lula, det ska finnas ett uppslag med foton på hannah murray. jag älskar hannah murray, hon är så vacker och fin på alla sätt och vis!


bild

kylskåpspoesi




holidays and saturdays

min lördag i bilder. våffelbrunch, kylskåpspoesi, kattkramar, bowling och slutligen mängder med vin i goda vänners lag.




at the hotel yorba, I'll be glad to see you later

för första gången på länge så känner jag mig rätt pigg och glad idag. jag skulle hemskt gärna vilja gå ut ikväll och dansa dansa dansa tills benen knapp bär mig längre, men jag lider tyvärr av pengabrist så istället ska jag bege mig hem till anna snart och dricka vin och äta taco.

den här låten får det verkligen att spritta i benen på mig.


there's a place in hell for me and my friends

i onsdags var jag hemma hos fredrik. fredrik är min ex pojkvän som numera är en väldigt kär vän.
han har det så fint hemma hos sig. inte nog med att han har fina bilder på gemma ward inramade, han har dessutom en helt underbar lisa larsson katt som får mitt hjärta att slå dubbla slag. dessutom har fredrik en av de sötaste tatueringar jag sett. en liten hello kitty med ballonger är inte fy skam. och i hans bokhylla hittade jag ett nummer av lula som jag kastade mig över och bläddrade i som en galning.


watership down

jag såg nyss watership down. det är en hemskt söt film och jag kan lova att det blir en hel del tårar när man ser den.



cloetta paris


cloetta paris

dress like a princess

den här klänningen ger mig gåshud. den finns på topshops hemsida, men den tycks inte finnas att köpa därifrån. någon som vet vart man kan få tag på den?

the flowers she sent and the flowers she said she sent

jag måste ta och besöka monki någon gång den närmsta framtiden och spana in de här godbitarna lite närmre.


everything is illuminated

min kille är jättebra på att hitta bra filmer. igår såg vi everything is illuminated med elijah wood och eugene hutz. gosh, den är helt fantastisk!




krisatomic



krisatomic

unseen skins

för alla som älskar skins kan jag tipsa om sidan unseen skins. där finns det en massa bortklippta scener och extra scener som man inte får se i serien. fantastisk sida!


pink hearts, yellow moons

jag tycker att alla hjärtans dag är rätt överskattat, särskilt med alla nallebjörnar och gelehjärtan överallt. ikväll ska jag bara laga god middag med jimmy och sen ska vi kolla på bruce den allsmäktige på tv. det behöver inte vara krångligare än så.


flickr

un long dimanche de fiançailles

ikväll visas en långvarig förlovning på tv. jag har velat se den så länge.


all that I want is a photograph of photo jenny

i slutet på den här månaden hade jag tänkt mig att köpa en digital systemkamera, det börjar bli dags för det nu. men det är så svårt att bestämma sig för vilken. någon som vill dela med sig av sina erfarenheter kring digitala systemkameror?

twin peaks

det är rätt skönt att slippa arbeta på ett par veckor. jag tar sovmorgon varje dag och äter frukost samtidigt som jag kollar på min favvoserie twin peaks. jag ska försöka hinna med att kolla igenom alla avsnitt innan jag börjar jobba igen.



norma jeane


cherry blossom girl

med de här örhängena kan man se ut precis som amelie som barn. fint.


frenchy, I'm faking

tråkigt att marjorie åkte ut ur top model ikväll. hon var så hemskt söt med sina fina klänningar och osäkra sätt.


the bird of music

det finns så hemskt fina saker hos fred flare.
det här klockhalsbandet fick mitt hjärta att slå några extra slag. jag älskar det!


forever 21

jag läste i dagens metro om att forever 21 kanske snart kommer att öppna i sverige. en underbar nyhet för mig och alla andra som aldrig vågat beställa från deras hemsida av rädsla för att åka på en rejäl tullavgift. jag hittar alltid en massa söta klänningar och annat fint när jag kollar på deras hemsida, och priserna är helt fantastisk plånboksvänliga!


the boy in the striped pyjamas

i förrgår såg vi en film som var fantastiskt vacker samtidigt som den var fruktansvärt hemsk. the boy in the striped pyjamas heter filmen, som utspelar sig under andra världskriget och hela hela historien skildras genom åtta åriga brunos ögon. han är son till en kommendant på ett koncentrationsläger, och blir vän med en judisk pojke på andra sidan staketet.






lördag

lördagen började med att jag och jimmy vaknade upp rätt sent hemma hos nicklas och malin i solna. efter att vi ätit frukost begav vi oss in till stan och besökte weekdays rea, där jag lyckades fynda en klänning, en kjol och två par jeans för 550kr. sen begav vi oss hem till södertälje för att mata katterna och sova några timmar innan vi åkte in till söder och gick på födelsedagsfest hos sofia. det var en väldigt lyckad fest med vin i mängder, tokdans och allsång till gamla popdängor.







fredag

i fredags var jag och jimmy på födelsedagsfest hos sedir. kvällen började i hans lägenhet på östermalm, men efter att ha varit där i runt en timme så skulle vi åka vidare till noko jeans fashionweek closing party på konstfack. när vi kom ut från lägenheten så väntade den konstigaste bussen på oss. den såg ut som en vanlig gammal sl buss på utsidan, men när man väl kommit in och passerat ett mörkt drapperi så möttes vi av hög dansmusik, blinkande discolampor och rökmaskiner. dessutom fanns det en bar i bussen och stora soffor istället för säten. resan tog en stund och på den tiden hann jag klämmas halvt till döds för det var så galet trångt i bussen, och folk dansade som tokar och klättrade i taket. det var en väldigt väldigt annorlund upplevelse. av någon anledning tog jag aldrig några bilder hemma hos sedir och bilderna från bussen är allt annat än bra, men det får gå.



joni och jimmy

jimmy                                                            jag

daniel och elina

unni

RSS 2.0