the hymn for the alcohol

när jimmy kom hem från en kryssning för några dagar sen så hade han med sig de finaste presenterna åt mig. han vet minsann hur man gör en flicka glad.


who could win a rabbit

ge mig den här lampan, så är jag din vän för alltid.


you're a beautiful loser

ikväll går filmen loser på tv. jag älskade den när den släpptes för sisådär tio år sedan. även fast handlingen är rätt töntig och jason biggs inte direkt är någon skådis som jag är särskilt förtjust i så kan jag inte låta bli att titta på den och jag är rätt säker på att jag älskar den fortfarande.


love at absolute zero

jag har köpt ett par supertjusiga skor på tradera. nu väntar jag bara på att det ska bli varmare väder ute så att jag kan börja använda dem.

minimarket

minimarkets vårkollektion, är fantastisk. jag är helt såld på koftan som ser ut som en nyckelpiga.




I wish I wish I had some money

jag önskar att min plånbok var proppfull med pengar just nu så att jag skulle kunna köpa dessa fina klänningar från asos rea.



my friend in a comfortable chair

nu är jag i malmö hos emma. igår var vi på födelsedagsfest hos en tjej som heter anna. det blev en rätt lugn kväll men med lite väl mycket att dricka kanske. idag har vi legat däckade i sängen hela dagen och kollat på tv och ätit chips. en perfekt bakisdag!





little bunny foo foo


aldrig godnatt

jag skulle verkligen vilja köpa den här boken! jag älskar självbiografiska ungdomsskildringar i serieform, typ hey princess som är en av mina favoritböcker. jag stod och fingrade på den här på akademibokhandeln härom dagen men när jag såg prislappen, lite drygt 200kr, la jag den ifrån mig. det finns tyvärr inte plats för sådana utsvävningar i min just nu väldigt tighta ekonomi. på lördags åker jag till emma och då behöver jag alla pengar så vi kan shoppa second hand och dricka vin.


the tale of peter rabbit

när jag var liten älskade jag beatrix potters sagor, det gör jag fortfarande faktiskt. därför blev jag extra förtjust när jag såg den här bilden på flickr.


every jacket has a silver lining, every t-shirt glitters gold

jag blev totalförälskad i dessa två skönheter när jag tittade in på topshops hemsida nyss.
om det är något jag älskar så är det söta koftor!


the skin of my yellow country teeth

jag är så glad över att min favoritserie är tillbaka igen. jag har visserligen redan sett hela den här säsongen, men det är något speciellt med att se den på tv och tvingas vänta en hel vecka innan nästa avsnitt sänds.

skins, söndagar 22.30 på femman!



we are the sleepyheads

två av mina babies låg och sov så sött i soffan för en stund sen, jag hade god lust att krypa ner med dem. men med risk för att väcka dem så lät jag bli. men åh vad söta de är.

tonari no totoro

idag damp det ner två söta små varelser i mitt brevinkast, de har nu flyttat in i min stringhylla och trivs utmärkt där. tack för presenten finaste finaste emma!


poladroid

sandra skrev ett inlägg om programmet poladroid. jag laddade ner det så fort jag hade läst inlägget och det är verkligen helt fantastikt och lättanvänt. jag älskar det.
den här bilden är från i februari när jag och bästa emma var i london.


värsta skidresan

nu är jag hemma igen sen två dagar tillbaka. jag hade en underbar vecka i hundfjället med skidåkning, sällskapsspel, en hel del alkohol och fina vänner. här kommer lite bilder som sammanfattar veckan. de elva första bilderna är tagna av nicklas, de sex sista av mig..















RSS 2.0