ebay

som alltid finns det fantastiskt fina klänningar på ebay. dessa två har jag lagt beslag på och väntar ivrigt på att paketet ska dimpa ner någon gång i veckan.


biojag och jimmy var på bio ikväll. finaste finaste filmen hade premiär!

summer days

i lördags fyllde johan 30år och det firades med en finfin fest på hans mammas innergård så söder. det fanns en bar med bartender som gjorde smaskiga drinkar helt gratis. jag tror jag hann med att sörpla i mig sex-sju stycken innan festen var slut och alla skulle vidare. jag och jimmy följde med sedir och johan på fest vid s:t eriksplan men sen slöt vi upp med de andra på trädgården. en jättebra kväll som dessvärre innehöll en aning för mycket alkohol. igår låg jag i sängen och soffan hela dagen med undantag för snabba visiter på toaletten. det är bra att ha en kille som tar hand om en och går och köper mat när man inte mår så bra.

idag har jag följt med mina föräldrar ut med deras båt, vilket jag inte gjort på flera år. när jag var liten spenderades nästan hela somrarna tills sjöss och det är något jag saknat de senaste åren. vi åkte till sävön där vi gick runt lite och hittade en hel del svamp. jag blev mest lyrisk av att se maneter. när jag var barn fångade jag hur många maneter som helst med håv och hade dem i en plasthink. på vägen hem såg vi en säl. jag tror att det är första gången jag har sett en säl i det fria. en fin upplevelse.

casiotone for the painfully alone

musikmässigt kommer den här hösten att slå det mesta. casiotone for the painfully alone, adam green, xiu xiu, of montreal, behöver jag säga något mer?


radio dept.

det känns som att jag bara skriver om band här i bloggen hela tiden. men musik ligger mig varmt om hjärtat och är något som förgyller min vardag på alla sätt och vis.

hur som helst  så verkar det som att radio dept ska spela på popaganda. det är en underbar nyhet, om den är sann vill säga. popaganda har inte gått ut med det än, men på labradors hemsida står det och även på last.fm.


kings of convenience

i torsdags såg jag och jimmy kings of convenience i kungsträdgården. det var en helt underbar spelning och alla som inte var där missade verkligen något. jag fick höra cayman islands som är en av mina favoritlåtar och dessutom se erlend för andra gången på bara två veckors tid, helt fantastiskt! fin avslutning tillsammans med slagsmålsklubben också!


broder daniel

ikväll tar jag avsked av det band som mitt hjärta bultat starkast för någonsin. det kommer med största sannolikhet bli ett fint avsked och om de spelar no time for us kommer jag börja grina.  tack för alla fina år vi har har haft tillsammans. <3


way out west

klockan 15.07 idag lämnar jag stockholm och beger mig till göteborg och way out west.
ikväll kommer jag att skaka loss till:

emmaboda

ja, efter att jag fått en pik från emma om att jag lagt ner min blogg så får jag väl ta tag i det här. jag kom hem från emmaboda i söndags och sen dess har jag jobbat och idag är min första lediga dag. emmaboda var hur som helst helt fantastiskt som alltid. campet var stort och bra och banden suveräna. stereo total och whitest boy alive gjorde de bästa spelningarna, trots att ljudet var helt oacceptabelt dåligt under wba. erlend öye gick omkring på området och det fick mitt hjärta att slå dubbelslag, så till mig blev jag. stötte på honom på konsum och i publiken under stereo total och gentle touche. han är mina drömmars man!
i brist på en kamera så får jag hålla till godo med emmas bilder.


RSS 2.0