fyndshopping

igår var jag med anna på stan en stund på eftermiddagen. jag hittade en helt bedårande liten blommig klänning i en second handaffär. den satt perfekt och kostade bara 80kr. på åhlens köpte jag ett par gråa knästrumpor och vita strumpor med volang längst upp, båda på rea. dessutom hittade jag ett par jättesöta skor på rea, har letat efter ett par liknande väldigt länge och de kostade bara 49kr. efter shoppingen gick vi och köpte vin och sallad på nancys som vi tog med hem till anna. en väldigt fin eftermiddag var det.

idag har jag jobbat och haft en rätt jobbig dag på jobbet och imorgon är det farfars begravning och jag antar att det inte kommer att vara en allt för munter dag det heller. men om några dagar börjar min semester och på tisdag är det emmaboda.

rick & steve, the happiest gay couple in all the worldokej, jag älskar den här serien. och queer as folk också för den delen.
femmans pridevecka är det bästa!

emmabodaPEPPEPPEPP!

ebay

mitt ebay beroende håller i sig och jag har budat hem två jättefina klänningar. hoppas de hinner komma innan emmaboda bara. nu är det bara 6 dagar kvar tills jag åker.


rip it upjag gråter inombords för att jag inte kan närvara på den här helt fantastiska festivalen.
nu sörjer jag och lyssnar på tidy ups och another sunny day, som jag förmodligen aldrig kommer få chansen att se efter  att jag missat det här tillfället.

förra årets festival såg ut ungefär så här:


cats on fire var höjdpunkten, emma var ett djur, jag var sliten dagen efter, våra campvänner var fina och bra, jag hade en fin regnjacka, emma hade en fin regnjacka. SLUT

mamma mia

mitt internet är oacceptabelt långsamt just nu. gjorde tp-test och det är nere i 50kbit, jag betalar alltså för 24mbit. men det känns inte som att jag kan göra så mycket åt saken, jag får står ut med det här och hoppas på att det löser sig av sig själv vilket det oftast gör.

nåja, igår träffade jag fredrik. vi hade en mycket fin kväll med vin och family guy. vi hade planerat en picknick, men då himlen plötsligt blev väldigt mörk så ändrades planerna och vi gick hem till fredrik istället och hade picknick i hans soffa. fredrik satte upp en lampa i taket som lyste på oss och föreställde solen, fint!

ikväll har jag varit på bio med mamma och pappa. vi såg mamma mia och den var rätt okej förutom att det mest känns pinsamt när kvinnor som är 50+ dansar runt och sjunger abba-låtar. fast jag gillar att colin firth är med. han är så söt och bra, men mest tycker jag att det är fascinerande hur många hits abba lyckades producera. jag är inget stort abbafan egentligen, men många låtar är riktigt bra, min personliga favorit är nog S.O.S.

the snail and the cyclops

jag har hittat flera helt fantastiska amerikanska vintagebloggar. precis som emma är jag förälskad i sally jane vintage, men även the snail and the cyclops. två underbara bloggar med inspiration och fina bilder.


the sailor in love with the sea

jag har köpt en jättefin klänning från ebay.
flera år efter alla andra har jag upptäckt hur fantastiskt ebay är. det finns en hel värld av fina vintage klänningar och jag är helt förälskad. jag har spanat in runt tio klänningar som jag håller ögonen på. dollarn är låg och fastän jag är pank så känns det som att jag har råd ändå, vilket jag självklart inte har. men jag säljer mitt liv på tradera och köper ett nytt liv på ebay.


cutie pie

jag spelade sötaste spelet nyss. åh!


tout le monde se fout des fleurs

bara för att jag är en copycat:jag är väldigt väldigt peppad på emmaboda just nu.
det är många band jag vill se i år, men om jag känner mig själv kommer jag väl se två.
jag får inte missa stereo total eller whitest boy alive bara, resten kvittar.

a place called home

den här helgen har jag absolut inte gjort något alls. skulle träffa tiina och svante igår, men bangade ur.
jag hoppas att det här är ett tecken på mognad, att jag faktiskt inte behöver gå ut och dricka varje helg.
det har varit så skönt att bara vara hemma och gå runt i myskläder, otvättat hår och inget smink. och jag har lyckats sysselsätta mig rätt bra på egen hand, animal crossing, zoo tycoon och tvn är mina bästa vänner. fast det skulle såklart inte göra något om jimmy vore här. surt att det inte går att ringa honom längre för att pengarna på hans kontantkort är slut och då kan han inte ta emot samtal när han är utanför sverige. men inatt kanske kanske han kommer hem.


zombie boy

förra söndagen var jag och emma på cirkus och såg magnetic fields. det var den finaste konserten på år och dar.


got them new shoes

jag hämtade nyss ut dessa skönheter på posten.
måste erkänna att jag är förälskad.mamma och pappa var här lite tidigare idag och lämnade av ett superfint teakbord till mig.
min mamma är världens bästa. inte nog med att hon hittade bordet i en second handaffär och köpte det åt mig, hon tog dessutom hem det och tvättade det och oljade in det så att det ser helt nytt och fint ut, trots att det är sen 50-talet.
åh, fina fina världens bästa mamma!

bordet ser ut ungefär såhär, fast mindre och nättare och snyggare hylla under.


my boy saysdetta lilla senario utspelade sig nyss. nu är jag en upptagen kvinna!
nu behöver jag bara vänta till på söndag då min nyblivna pojkvän kommer hem. då ska vi kramas och skeda och allt sånt som vi inte har gjort på en vecka. det ska bli fint!

skinsåh, det är så fint att jag vill dö. min bästa investering det här året är faktiskt skins-boxen jag köpte i london i februari.

a new beginning

nu har jag, tusen år efter alla andra, äntligen skaffat mig en blogg!
förmodligen kommer min blogg bli lika bortglömd och dåligt uppdaterad som den stackars skunkdagboken, men jag ska faktiskt försöka styra upp det här nu! och jag har ju faktiskt lite bloggvana sen förr. för något år sedan bloggade jag under en kortare period för djurens rätt!

RSS 2.0